понеділок, 20 лютого 2023 р.

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

 

Сьогодні Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. Зима 2014 року змінила українців, а Герої Небесної Сотні змінили перебіг історії нашої країни. Революція Гідності показала собі і світу: ми не лише обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися. Свобода та Гідність – наші фундаментальні цінності, які ми, українці, захищали, відстоювали і будемо захищати і відстоювати завжди! До остаточної Перемоги над ворогом. Україна — країна сильних і незламних людей. Країна вільних і хоробрих героїв. Героїв, що під час Революції Гідності, ризикуючи життям, захистили європейський вибір нашої держави.

З нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні у Староосотській філії відбулись виховні заходи: літературна композиція «А Сотню вже зустріли небеса…», урок – дослідження «Хто вони – герої Небесної Сотні», година пам΄яті «Герої не вмирають. Тепер вони тримають небеса…».

А також здобувачі освіти долучились до Всеукраїнської тихої акції “Ангели пам‘яті”.

Український народ вистоїть і відстоїть демократичні цінності зараз. Вічна пам'ять Небесній сотні. Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за вільну Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар