пʼятницю, 16 грудня 2022 р.

Тиждень доброчесності


 Ми всі хочемо жити в розвиненому середовищі, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності, справедливості та доброчесності. Для формування такого суспільства потрібно, щоб більшість його членів свідомо поділяли ці цінності. Починати виховувати їх треба з дитинства. Адже в школі діти активно вчаться спілкуватися з іншими людьми і будувати стосунки. А вчителі повинні спрямувати їх у правильному напрямку, показати і навчити, як чинити у різних ситуаціях.

В Староосотській філії КЗ «Олександрівський ліцей №1» був проведений «Тиждень доброчесності» протягом якого навчальні та пізнавальні інтереси здобувачів освіти були присвячені темі доброчесності, знайомству школярів з поняттям «доброчесність», добро, співчуття, справедливісь та відповідальність.

Класні керівники упродовж тижня організували та провели ряд заходів:

- бесіда " Чесне і відповідальне навчання- запорука успіху",

- інтерактивна гра «Доброчесність і справедливість-дорожче за золото»,

- презентація «Авторське право та Інтернет. Співпрацюємо в мережі»,

- ділова гра «Будь доброчесним-поводься безпечно»,

- інформаційна година " Доброчесність онлайн",

- віртуальна подорож у країну "Доброчесності".

Під час заходів учні подорожували країною "Доброчесності", знайомилися із принципами доброчесності, створювали правила доброти, обговорювали різні життєві ситуації. Усі проведені заходи були цікавими, з ситуативно-комунікаційними вправами та допомогли доторкнутись душею і серцем до людських якостей добра і чесності.

Немає коментарів:

Дописати коментар