пʼятниця, 18 лютого 2022 р.

Зустріч з воїнами АТО

Вже занадто багато ми чуємо кожен день про кроки війни.

І навряд чи ми спокій відчуємо, поки гинуть Вкраїни сини.

Прокидається кожна людина лише з думкою, кожного дня:

– Стала б мирною моя Україна…– Хай скінчиться війна…

Війна - це зараз не слово, а реальність. Але кожен з нас хоче миру.Мир, незалежність та цілісність держави завойовують для нас учасники АТО – справжні герої сучасності. Багато патріотів нашої держави захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Кожен, хто вважає себе українцем, не може бути байдужим до подій, які відбуваються на сході України.

З метою формування патріотичного виховання та знайомства із справжніми героями 18 лютого 2022 року в Староосотській філії КЗ «Олександрівський ліцей №1» відбулася зворушлива зустріч здобувачів освіти з учасниками АТО: Фабрикою С.О., народним Героєм України, який очолює, створений ним військово – патріотичний центр тактичної підготовки «Сова»; Калініним О.М. та Дяченко Ф.В. які є членами спілки ветеранів АТО ООС «Нескорені» та Всеукраїнського об’єднання ветеранів російсько – української війни «Бойове братство»

Гості поділилися з учнями спогадами: розповіли про солдатські будні, про солдатську дружбу та про все, що цікавило дітей. Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави. Допомагають дітям на прикладі воїнів учасників АТО вчитися шанобливому ставленню до Батьківщини, а також зрозуміти, що Україна єдина, неподільна і миролюбна держава та відчути гордість на наших захисників Вітчизни.

Справжнє захоплення у дітей викликала демонстрація страйкбольних зразків сучасної вогнепальної зброї та зброї Другої світової війни.

Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням, це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, а також є свідченням справжнього патріотичного подвигу.

Дорогі Герої! Немає слів, якими можна подякувати за Ваш подвиг! Але ви знайте, що щира дяка – у серці кожного з нас. Дякуємо вам за наше мирне життя! Дякуємо за те, що ми можемо прокидатися у теплих ліжках! Дякуємо, що ми не чуємо свисту куль, не знаємо «градів» і «ураганів»!

Низький вам уклін за ваш героїзм!

Слава Україні!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар