вівторок, 5 лютого 2019 р.

День безпечного Інтернету: разом для найкращого Інтернету

Для сучасних дітей та підлітків мережа Інтернет — це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя. Проте саме Інтернет все частіше стає джерелом небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей чи особистих паролів у соціальних мережах, а можуть коштувати дитині здоров’я та майбутнього.
5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх.
Учні Староосотської філії  КЗ «Олександрівське НВО №1» також долучилися до відзначення цього дня та взяли участь у різноманітних цікавих та корисних заходах.
 Учні навчального закладу  приєдналися до онлайн-уроку від Мережних академій Cisco, Кіберполіції України та компанії ERC. Учасники онлайн-уроку отримали доступ до курсу Мережної академії Cisco «Вступ до кібербезпеки», можливість перевірити свої здібності до здобуття професії аналітика з кібербезпеки, а також можливість поставити запитання експертам.

Немає коментарів:

Дописати коментар